Plešemo na novoj Ženskoj priči!

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan zabavni talk-show „Ženska priča“ u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 14. svibnja ugostit će prave znalce na temu plesa: Tihanu Škrinjarić, Larisu Lipovac Navojec, Gabrielu Pilić i Slavka Sobina.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na ili mobitel: 091/552-0611.

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više. Za to će se pobrinuti poznata lica koja će pričati na temu plesa!

 

Zanimljivi gosti

Tihana Škrinjarić

Bit će zanimljivo poslušati našu najpoznatiju plesnu pedagoginju i koreografkinju Tihanu Škrinjarić koja iza sebe ima impresivnu karijeru te bez čije palice, u nedavnoj povijesti, nije prošao nijedan važan sportski, kulturni ili zabavni događaj. Šira publika je pamti po plesnoj skupini  koja je nastupala u gotovo svim najvažnijim zabavnim emisijama. Tihana je radila za brojna uvažena lica, a  zasigurno će s publikom podijeliti neke zgodne priče, uz puno šarma i smijeha.

Larisa Lipovac Navojec

Larisa Lipovac Navojec, stručnjakinja na području suvremenog plesa i pokretačica festivala Platforma.hr, uskoro slavi 25 godina uspješne plesne karijere, iza sebe ima suradnju s brojnim koreografima, redateljima i kazalištima, dok  je i sama sudjelovala u stvaranju 80-tak predstava različitih žanrova. Direktorica plesnog centra Tala, danas producira i organizira mnoge projekte te sudjeluje u svim aktivnostima hrvatske nezavisne plesne scene.

Gabriela Pilić i Slavko Sobin

Publiku će posebno razveseliti dvojac kojeg trenutno možemo pratiti u showu „ Ples sa zvijezdama“, Gabriela Pilić i Slavko Sobin. Gabriela, najtrofejnija hrvatska sportska plesačica s preko 16 naslova prvaka Hrvatske otkrit će sve tajne plesanja standardnih i latinoameričkih plesova. Njezin partner u showu, naš poznati glumac  Slavko Sobin će podijeliti kako se snalazi u samom showu te koliko mu je upravo plesna uloga promijenila život. Zasigurno neće nedostajati smijeha jer će dvojac pričati  i o svakodnevnim treninzima i nastupima uživo. Ali i o izazovima usklađivanja svojih temperamentnih karaktera.

Zahvaljujući  stručnim i iskusnim gostima, očekuju se brojni savjeti i mišljenja o tehnikama plesa. Uz, naravno, mnogobrojna pitanja iz publike.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!  (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak  14. svibnja 2019 godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče. Ova, šesta sezona traje do srpnja 2019. godine.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads